Sunday, October 4, 2009


kadang2 aku jadi tak faham ngan hidup nie.orang yang aku sayang semuanya pergi silih berganti..spm makin dekat..kadang2 aku yakin aku dapat buat spm tu ngan baik.tapi bila difikirkan balik,,dah cukup ke usaha aku selama nie..kalau dibandingkan dengan org lain,maybe usaha aku sikit dari dieorang..semakin hampir aku ngan spm,semakin banyak masalah yang timbul..masalah yang tak pernah aku minta..masalah yang sering kali dapat menggugurkan air mata aku..seolah-olah hidup aku just untuk tampung masalah..arghhh...sakit hati aku..tapi aku tak pernah bagitau siap pun..termasuk my parents..aku rasa better aku tanggung semua nya sorang-sorang..hidup ni perlu berdikari kan..lepas ni aku akan jadi amira yang baru..amira yang tak kenal erti putus asa,,sentiasa open minded,dan yang paling penting tidak mudah berserah pada cinta dan kata-kata pujangga yang keluar dari mulut seorang kaum adam..aku akan pastikan sayang aku just untuk lelaki yang bergelar suami yang ditakdirkan untuk aku bukannya seorang lelaki yang hanya pandai berkata manis tetapi tidak pandai mengotakannya..hidup ni cuma sekali,aku akan pastikan hidup ni akan jadi hidup yang terbaik dan dapat bagi aku hidup senang di akhirat kelak..insya-Allah

No comments:


kadang2 aku jadi tak faham ngan hidup nie.orang yang aku sayang semuanya pergi silih berganti..spm makin dekat..kadang2 aku yakin aku dapat buat spm tu ngan baik.tapi bila difikirkan balik,,dah cukup ke usaha aku selama nie..kalau dibandingkan dengan org lain,maybe usaha aku sikit dari dieorang..semakin hampir aku ngan spm,semakin banyak masalah yang timbul..masalah yang tak pernah aku minta..masalah yang sering kali dapat menggugurkan air mata aku..seolah-olah hidup aku just untuk tampung masalah..arghhh...sakit hati aku..tapi aku tak pernah bagitau siap pun..termasuk my parents..aku rasa better aku tanggung semua nya sorang-sorang..hidup ni perlu berdikari kan..lepas ni aku akan jadi amira yang baru..amira yang tak kenal erti putus asa,,sentiasa open minded,dan yang paling penting tidak mudah berserah pada cinta dan kata-kata pujangga yang keluar dari mulut seorang kaum adam..aku akan pastikan sayang aku just untuk lelaki yang bergelar suami yang ditakdirkan untuk aku bukannya seorang lelaki yang hanya pandai berkata manis tetapi tidak pandai mengotakannya..hidup ni cuma sekali,aku akan pastikan hidup ni akan jadi hidup yang terbaik dan dapat bagi aku hidup senang di akhirat kelak..insya-Allah

No comments: