Sunday, January 3, 2010

kesedihan mula mendatangi diri

apa kena ni???apsal tiba-tiba jadi sedih ni..Ya Allah..kawan-kawan aku ada yang dah dapat tawaran pergi institusi study..walapun swasta and nampak macam biasa je,,tapi dah kena panggil juga kan..aku x pun..bila jadi macam ni,,mulalah terfikir ntah-ntah result aku teruk,,sebab tu aku xdapat mana-mana walaupun swasta..Tolonglah Ya Allah,,bantulah hambaMu ini..Tolonglah Ya Rabbi.

No comments:

kesedihan mula mendatangi diri

apa kena ni???apsal tiba-tiba jadi sedih ni..Ya Allah..kawan-kawan aku ada yang dah dapat tawaran pergi institusi study..walapun swasta and nampak macam biasa je,,tapi dah kena panggil juga kan..aku x pun..bila jadi macam ni,,mulalah terfikir ntah-ntah result aku teruk,,sebab tu aku xdapat mana-mana walaupun swasta..Tolonglah Ya Allah,,bantulah hambaMu ini..Tolonglah Ya Rabbi.

No comments: