Sunday, February 28, 2010

semua dah selesai!!!bila amar suka dia?????

bismillah,,,,,

salam Maulidur rasul buat semua semua sahabat,kerabat,member2 kat blog,kat myspace,kat faceboook,kat world of Islam,sahabat2 jalinan ukhwah IKIM, sahabat2 kat sahabatunic, kengkawan kat sahabat devotees,,and macam2 web yg aku masuk untuk penuhkan waktu terluang....jam sekarang nak masuk pukul 6.00 petang...huhu...happy bezday to my beloved mom...semoga mak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..aminnnn..malam tadi kenduri..alhamdulillah semuanya dah selesai....lega hati aku!!!!eh3,,jangan ingat kenduri kahwin plak taw...kenduri biasa2 jerk...macam2 yang jadi dari pagi start kenduri sampai tengah malam..ada satu benda yang cukup pelik kat hati and kepala aku...macam mana anak2 sedara aku yang come2 tu leh rapat ngn pijot,pqah and ruru...bukan rapat yang biasa2..rapat teramat...ada anak buah aku ni siap baring sebelah piqah..cis,,,diaorang lupa kat kak mira dieorang dah!!!!!!!!malam tu secara jujur nye,,honest nie taw,,,aku tunggu kawan..kawan yang aku tak pernah jumpa and tak teringin nak jumpa..aku tunggu jerk...berapa kali ntah aku pandang jam...ruru,pqah and pjot asyik cakap apa pun kekurangan die,,simpan dulu,,,jaga hati orang...ingat kan kawan aku tu tak jadi datang,,so,,ngan rasa bangganya aku g tidur,,dak2 nie borak2 sambil tepuk belakang aku and cakap jangan tidur,,nanti kalau dia datang camne????memang ar die pun kawan ngn ruru,,pjot,,,pqah tapi tu kenduri rumah aku,,,xkan nak suruh tetamu layan tetamu!!!!aku pun ngan penatnya dengar ceramah free tu..huhu..aku taw dieorang nak aku berani berhadapan ngn sesuatu..tapi aku tak rasa die akan datang..instict!!!!tapi bak kata pijot,,instict mira tak leh pakai...asyik tak kena je...heheh..dekat2 sebelas setengah sebelum cousin aku yang terakhir balik,,aku dapat call...dari member aku tu..dia kata dah ada depan rumah..memang time tu aku rasa nak kata je,,balik ar...tak payah datang..geram!!!!!!!!!tapi aku senyap je...biar la...aku pun sambung tidur,,tapi malangnya kengkawan aku yang lain dengar aku cakap ngan dia yang dia dah depan rumah...diaorang pun kata pakai tudung and get out from this room!!!!cis!!!!huhu,,diaorang kata jom keluar...tetamu kena layan..cam servis kedai makan lak!!!aku mula2 tak nak pergi,,tapi diorang suruh pergi gak..honestly aku terkejut ngn kengkawan aku malam tu..betul2 terkejut...aku pakai tudung ,,tibe2 pijot tolong aku pin tudung,,si ruru tukang bagi komen,,piqah pun sama...aku rasa cam nak cakap,,wei korang aku bukan nak kahwin...bagi ar aku wat sendiri..huhuh..tak pe ar...dieorng nak aku nampak ok walaupun hakikatnya aku selekeh ngat malam tu,,muka orang nak tidur jer..hahahah..ntah ap2..aku pun jumpa ar kawan aku tu..sebenarnya nak cakap apsal lambat..kedai nak tutup dah...tapi sebab malu,,aku pun senyap je..biar lah..aku pun duk tengok dieorang wat puak...puak borak namanya!!!!aku duk tempat lain sebab aku tak suka orang wat puak walaupun puak borak...heheh..so,,aku decide,,i must sit kat other place...aku pun duk tempat lain..biar dieorang ngn puak dieorang tu..ha,,padan muka!!!eleh,,dieorang tak kisah pun..huhh.aku je yang terlebih kisah..heheh...tapi kenduri tu memang best,,ramai yang datang..kerabat2 aku semua datang ar....thamks to pijot,,ruru,pqah yang sanggup balik dari KL just tuk datang rumah aku..hehhehe..thanks datang k..thanks tolong aku masak especially ruru yang masak mee kurang garam tu!!!!heheh...thanks a lot frenz!!!!!

No comments:

semua dah selesai!!!bila amar suka dia?????

bismillah,,,,,

salam Maulidur rasul buat semua semua sahabat,kerabat,member2 kat blog,kat myspace,kat faceboook,kat world of Islam,sahabat2 jalinan ukhwah IKIM, sahabat2 kat sahabatunic, kengkawan kat sahabat devotees,,and macam2 web yg aku masuk untuk penuhkan waktu terluang....jam sekarang nak masuk pukul 6.00 petang...huhu...happy bezday to my beloved mom...semoga mak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..aminnnn..malam tadi kenduri..alhamdulillah semuanya dah selesai....lega hati aku!!!!eh3,,jangan ingat kenduri kahwin plak taw...kenduri biasa2 jerk...macam2 yang jadi dari pagi start kenduri sampai tengah malam..ada satu benda yang cukup pelik kat hati and kepala aku...macam mana anak2 sedara aku yang come2 tu leh rapat ngn pijot,pqah and ruru...bukan rapat yang biasa2..rapat teramat...ada anak buah aku ni siap baring sebelah piqah..cis,,,diaorang lupa kat kak mira dieorang dah!!!!!!!!malam tu secara jujur nye,,honest nie taw,,,aku tunggu kawan..kawan yang aku tak pernah jumpa and tak teringin nak jumpa..aku tunggu jerk...berapa kali ntah aku pandang jam...ruru,pqah and pjot asyik cakap apa pun kekurangan die,,simpan dulu,,,jaga hati orang...ingat kan kawan aku tu tak jadi datang,,so,,ngan rasa bangganya aku g tidur,,dak2 nie borak2 sambil tepuk belakang aku and cakap jangan tidur,,nanti kalau dia datang camne????memang ar die pun kawan ngn ruru,,pjot,,,pqah tapi tu kenduri rumah aku,,,xkan nak suruh tetamu layan tetamu!!!!aku pun ngan penatnya dengar ceramah free tu..huhu..aku taw dieorang nak aku berani berhadapan ngn sesuatu..tapi aku tak rasa die akan datang..instict!!!!tapi bak kata pijot,,instict mira tak leh pakai...asyik tak kena je...heheh..dekat2 sebelas setengah sebelum cousin aku yang terakhir balik,,aku dapat call...dari member aku tu..dia kata dah ada depan rumah..memang time tu aku rasa nak kata je,,balik ar...tak payah datang..geram!!!!!!!!!tapi aku senyap je...biar la...aku pun sambung tidur,,tapi malangnya kengkawan aku yang lain dengar aku cakap ngan dia yang dia dah depan rumah...diaorang pun kata pakai tudung and get out from this room!!!!cis!!!!huhu,,diaorang kata jom keluar...tetamu kena layan..cam servis kedai makan lak!!!aku mula2 tak nak pergi,,tapi diorang suruh pergi gak..honestly aku terkejut ngn kengkawan aku malam tu..betul2 terkejut...aku pakai tudung ,,tibe2 pijot tolong aku pin tudung,,si ruru tukang bagi komen,,piqah pun sama...aku rasa cam nak cakap,,wei korang aku bukan nak kahwin...bagi ar aku wat sendiri..huhuh..tak pe ar...dieorng nak aku nampak ok walaupun hakikatnya aku selekeh ngat malam tu,,muka orang nak tidur jer..hahahah..ntah ap2..aku pun jumpa ar kawan aku tu..sebenarnya nak cakap apsal lambat..kedai nak tutup dah...tapi sebab malu,,aku pun senyap je..biar lah..aku pun duk tengok dieorang wat puak...puak borak namanya!!!!aku duk tempat lain sebab aku tak suka orang wat puak walaupun puak borak...heheh..so,,aku decide,,i must sit kat other place...aku pun duk tempat lain..biar dieorang ngn puak dieorang tu..ha,,padan muka!!!eleh,,dieorang tak kisah pun..huhh.aku je yang terlebih kisah..heheh...tapi kenduri tu memang best,,ramai yang datang..kerabat2 aku semua datang ar....thamks to pijot,,ruru,pqah yang sanggup balik dari KL just tuk datang rumah aku..hehhehe..thanks datang k..thanks tolong aku masak especially ruru yang masak mee kurang garam tu!!!!heheh...thanks a lot frenz!!!!!

No comments: