Sunday, December 20, 2009

thanks a lot to Bg juan!!!

aku dah malas nk fikir about my layout..blog nie just tmpat aku nk luah perasaan..huhuh...this week dh ajr aku macam2...sedih,,tawa ,,sakit ati,,,sume nye ade...first of al,,kita cter pasal event kat umah wan wani,,mlm tu xtdo pon kat umah wan tu,,sebaliknye tdor umah aku,,,nk taw npe sumenye jd cmtu????sebab ah chong(nme glamour jerk tu)nme pnuh beliau ialah POCHONG!!!!!sume tu ditimbulkn oleh wani n dinot tercayng aku tu..last2 sume takut..mlm tu mak aku call,,,and sume nk ikt aku blik umah...ha,,ap g sume bermlm kat umah aku,,,tpi ad hidayah sume tu jd..mlm tu kitaorg ad wat smething surprise just for pijot...die kan nk g utp,,,so,,kitaorg nk buli die...sume tu idea aku yg ngah pening time tu(sbb dinot xbg tdo!!!)..kitaorg sruh die luah perasaan,,,die nangis mlm tu..bukan die sorang jerk..sume nangis...mlm tu btul2 tnjuk kat kitaorg betapa bernilainye sebuah persahabatn..aku xnk ilang slh sorg pun dari dieorg..sejauh mne pun aku g,,korg tetap dl ati aku!!!tadi pijot msg aku..die kat utp skrg..dgr motivasion...huhuu..mls nk ggu die..now,,,kita cter pasal bg juan,,,and his friend..abg wan rahimi..abg rahimi tu baik,,come plak tu,,hehehhe,,gatal sgguh aku ni..aku suka tgok cre die,,,ehh,,bkn tu yg aku nk cter..aku nk cter yg mlm smlm aku wat smethng yg aku xpnh wat dlm hdup aku..sepnjg hdup aku niar..mlm smlm bru wat..nk taw x ap?????smlm aku pakai tdung,,,jubah(kre sume bju yg tutup my aurat ar),and the most important aku pkai stoking,,spnjg abg juan and kwn die kat sni,,aku pakai cmtu...aku rse tenang ngat..xpenah aku setenang tu...aku ad cter kat ruru(deepcmedusa),,,die suh aku istiqamah..insyaAllah..aku akn usaha...syukran to bg juan sbb knl aku ngn stu web yg pada pndngn aku kalah myspace yg budak2 remaja slalu agung2kan tu..(dont terasa,,sbb aku dlu pon cmtu)aku bkn ar nk promote,,tp web tu mmg best yg teramat sgt...bg juan ad suh aku study btul for lesen t...huhuhu...aku taw die nk aku dpt lesen cpt..hehehhe...aku try my best k...skrg nie aku dh dpt kurang kan obses aku kat uia..dlu aku nk msuk uia sbb dak2 die baik,,islamik..skrg aku sdr yg kat mne2 pun ade dak baik,,islamik..xsmstinye kat uia...btul x????k,,,skrg kte discuss pasal topik kat blog deepcmedusa,,aku setuju pasal topik tudung nie,,,ad org ckp"eleh,,pkai tudung xsmstinye bek,,(aku pntg dgr org ckp cmtu)"..klu aku,,aku akn ckp,,kau tu paki tdung pun x,,,jgn nk judge org plak..klu ttup rmbut pun ssh,,jgn nilai baik,,bruk org...ingat korg tu smpurne ngat?????k,,,skrg ad stu g jns mnusie,,,yg pkai tudung,,tp sblh ats mmg nmpk rapi,,,tpi kat bwh,,masyaAllah...bkn ar nk kte aku nie perfect,,aku pun sme jerk,,,tpi lg baik klu kita sme2 brubh an..idup mati kita xtaw bile..so,,mari kita berubah sebelum izrail dtg jemput kita...insyaAllah....

2 comments:

Hazwan Mohd Nor said...

u r most welcome kak :D

hahaha, finally i found ur blog. really awesome!

btul2, uia sbnarnye x best pun. kak pegi la U lain selain yang sepupu2 da masuk.

i suggest..masuk matrik, score 4Flet..fly oversea. tata.

hahaha.

amirasoy said...

insyaAllah..ap yg mira dpt t,,tu yg mira g..kat mne2 pon leh berjye..heheheh

thanks a lot to Bg juan!!!

aku dah malas nk fikir about my layout..blog nie just tmpat aku nk luah perasaan..huhuh...this week dh ajr aku macam2...sedih,,tawa ,,sakit ati,,,sume nye ade...first of al,,kita cter pasal event kat umah wan wani,,mlm tu xtdo pon kat umah wan tu,,sebaliknye tdor umah aku,,,nk taw npe sumenye jd cmtu????sebab ah chong(nme glamour jerk tu)nme pnuh beliau ialah POCHONG!!!!!sume tu ditimbulkn oleh wani n dinot tercayng aku tu..last2 sume takut..mlm tu mak aku call,,,and sume nk ikt aku blik umah...ha,,ap g sume bermlm kat umah aku,,,tpi ad hidayah sume tu jd..mlm tu kitaorg ad wat smething surprise just for pijot...die kan nk g utp,,,so,,kitaorg nk buli die...sume tu idea aku yg ngah pening time tu(sbb dinot xbg tdo!!!)..kitaorg sruh die luah perasaan,,,die nangis mlm tu..bukan die sorang jerk..sume nangis...mlm tu btul2 tnjuk kat kitaorg betapa bernilainye sebuah persahabatn..aku xnk ilang slh sorg pun dari dieorg..sejauh mne pun aku g,,korg tetap dl ati aku!!!tadi pijot msg aku..die kat utp skrg..dgr motivasion...huhuu..mls nk ggu die..now,,,kita cter pasal bg juan,,,and his friend..abg wan rahimi..abg rahimi tu baik,,come plak tu,,hehehhe,,gatal sgguh aku ni..aku suka tgok cre die,,,ehh,,bkn tu yg aku nk cter..aku nk cter yg mlm smlm aku wat smethng yg aku xpnh wat dlm hdup aku..sepnjg hdup aku niar..mlm smlm bru wat..nk taw x ap?????smlm aku pakai tdung,,,jubah(kre sume bju yg tutup my aurat ar),and the most important aku pkai stoking,,spnjg abg juan and kwn die kat sni,,aku pakai cmtu...aku rse tenang ngat..xpenah aku setenang tu...aku ad cter kat ruru(deepcmedusa),,,die suh aku istiqamah..insyaAllah..aku akn usaha...syukran to bg juan sbb knl aku ngn stu web yg pada pndngn aku kalah myspace yg budak2 remaja slalu agung2kan tu..(dont terasa,,sbb aku dlu pon cmtu)aku bkn ar nk promote,,tp web tu mmg best yg teramat sgt...bg juan ad suh aku study btul for lesen t...huhuhu...aku taw die nk aku dpt lesen cpt..hehehhe...aku try my best k...skrg nie aku dh dpt kurang kan obses aku kat uia..dlu aku nk msuk uia sbb dak2 die baik,,islamik..skrg aku sdr yg kat mne2 pun ade dak baik,,islamik..xsmstinye kat uia...btul x????k,,,skrg kte discuss pasal topik kat blog deepcmedusa,,aku setuju pasal topik tudung nie,,,ad org ckp"eleh,,pkai tudung xsmstinye bek,,(aku pntg dgr org ckp cmtu)"..klu aku,,aku akn ckp,,kau tu paki tdung pun x,,,jgn nk judge org plak..klu ttup rmbut pun ssh,,jgn nilai baik,,bruk org...ingat korg tu smpurne ngat?????k,,,skrg ad stu g jns mnusie,,,yg pkai tudung,,tp sblh ats mmg nmpk rapi,,,tpi kat bwh,,masyaAllah...bkn ar nk kte aku nie perfect,,aku pun sme jerk,,,tpi lg baik klu kita sme2 brubh an..idup mati kita xtaw bile..so,,mari kita berubah sebelum izrail dtg jemput kita...insyaAllah....

2 comments:

Hazwan Mohd Nor said...

u r most welcome kak :D

hahaha, finally i found ur blog. really awesome!

btul2, uia sbnarnye x best pun. kak pegi la U lain selain yang sepupu2 da masuk.

i suggest..masuk matrik, score 4Flet..fly oversea. tata.

hahaha.

amirasoy said...

insyaAllah..ap yg mira dpt t,,tu yg mira g..kat mne2 pon leh berjye..heheheh